NEXSTAND K2: de inklapbare laptopstandaard voor iedere werkplek

Gebruik je je laptop op verschillende plekken? Met de lichte en compacte Nexstand K2 laptopstandaard werk je overal vanuit de juiste lichaamshouding. Het maakt niet uit of je werkt aan een tafeltje in je favoriete koffiebar, je bureau op kantoor of je eigen eettafel. Haal de laptopstandaard uit de meegeleverde nylon sleeve, zet de inklapbare laptopstandaard vervolgens binnen 2 seconden op één van de 8 gewenste standen en je kunt direct aan de slag!

Nexstand™ K2 laptopstandaard

Je werkt in de juiste lichaamshouding met de Nexstand K2 laptophouder

Wist je dat het werken in een juiste houding verschillende voordelen heeft? Met een laptopstandaard zorg je er onder andere voor dat:

  • het beeldscherm van je laptop door de standaard op ooghoogte staat. Daardoor zit (of sta) je in de juiste werkhouding en voorkom je op termijn vervelende nek- en rugklachten.
  • het toetsenbord van je laptop schuin staat. Dat werkt een stuk aangenamer. Vooral als je meerdere uren achter je laptop werkt.
  • de warme lucht van je laptop overal heen kan. De laptophouder voorkomt dus oververhitting.

Je neemt de K2 inklapbare laptopstandaard overal mee naartoe

Zodra je de laptophouder inklapt heeft hij slechts een lengte van 35,5 cm. Bovendien is deze laptopstandaard gemaakt van hoge kwaliteit nylon. Hij is daarom niet alleen extreem sterk maar weegt daardoor maar 230 gram. Daardoor past de K2 laptophouder makkelijk in je rug- of laptoptas. Meenemen kost je dus weinig moeite.

Veelzijdige laptophouder is geschikt voor de meeste laptops

Heb je een grote of juist kleine laptop? De Nexstand K2 laptopstandaard is geschikt voor vrijwel alle laptops met een schermgrootte van 11,6 inch. De volgende merken zijn geschikt voor deze standaard: Acer, Apple MacBook, Asus, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, Packard Bell, Toshiba, Medion, Samsung en Sony. Heb je een standaard nodig voor een extra dunne laptop, zoals een Apple MacBook Air? Gebruik dan de meegeleverde rubbertjes. 

De voordelen van de Nexstand K2 laptophouder op een rijtje

  • De inklapbare laptopstandaard is licht en compact, dus makkelijk mee te nemen.
  • Met een 8 standen zet je deze laptopstandaard overal op de juiste hoogte. Zo heb je overal de juiste werkhouding.
  • Geschikt voor alle merken laptops vanaf 11,6 inch.
  • Ook geschikt als MacBook Air-standaard.

Op de K2 laptophouder krijg je 1 jaar volledige garantie.